Bachbloesems bij hooggevoeligheid

Bachbloesems

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals angst, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren en dergelijke. Bij langdurige overprikkeling bij hooggevoeligheid kunnen er problemen als stress, gebrek aan zelfvertrouwen, angst en depressies ontstaan. Bachbloesems zijn een homeopatisch middel die deze gemoedstoestanden bij hooggevoeligheid tegen kunnen gaan. Ze zetten de negatieve pool van een emotie om in de positieve pool daarvan. Faalangst wordt bijvoorbeeld omgebogen naar zelfvertrouwen. Bachbloesems zijn 100% natuurlijk en kunnen dus zonder bijwerkingen bij kinderen volwassenen gebruikt worden. Ze zijn onschadelijk, totaal veilig, niet verslavend en er is geen overdosering mogelijk. Ze belemmeren niet de werking van andere homeopatische of reguliere medicatie. Het is dus ideaal om deze bij hooggevoeligheid te gebruiken.

Er zijn verschillende soorten bachbloesems die effect kunnen hebben bij hooggevoeligheid, omdat er verscheidene klachten zijn die kunnen ontstaan bij mensen met hooggevoeligheid.

Soorten bachbloesems

 

Haagbeuk Wanneer je altijd mentaal en fysiek moe bent, er als een berg tegen opziet om te gaan werken en je overwerkt bent. Je raakt weer overtuigd van je eigen krachten en zult de kracht om door te zetten weer terug vinden.
Herik Wanneer je zomaar neerslachtig wordt en je weet niet waarom. Je blijheid keert terug en je zult weer stabiel in je schoenen kunnen staan.
Kamperfoelie Wanneer je vastgeklampt bent aan het verleden en een nare gebeurtenis niet achter je kunt laten. Je kunt weer in het heden leven, ziet de toekomst weer zonnig tegemoet en je hebt je verleden geaccepteerd.
Kerspluim Wanneer je op de rand staan van een inzinking en er misschien zelfs over nadenkt om er een einde aan te maken. Je straalt weer innerlijke rust en kalmte uit en je negatieve ervaringen worden verwerkt.
Maskerbloem Wanneer je ineens bang wordt met een onbekende oorzaak en dat je teruggetrokken maakt. Je kunt je problemen weer vol moed tegemoet treden en de confrontatie met je angst aangaan.
Witte paardenkastanje Wanneer je niet kunt stoppen met denken en de negatieve gedachten en redeneringen niet uit je hoofd kunt zetten. Je krijgt een heldere geest en gemoedsrust. De antwoorden komen vanzelf.

 

Dit is een greep uit de Bachbloesems bij hooggevoeligheid die beschikbaar zijn en eventueel kunnen bijdragen aan het goed om kunnen gaan met hooggevoeligheid. Er zijn ook verschillende persoonlijke bachbloesems beschikbaar, waarbij er meerdere bachbloesems in één flesje worden gedaan. Hierdoor kun je meerdere problemen aanpakken.

Het is aanbevolen om Bachbloesems vier keer per dag in te nemen, door middel van vier druppeltjes op je tong. Je kunt het ook mengen met een glas water of een ander drankje en hier door de dag heen wat slokjes van te nemen.

Bachbloesems zijn verkrijgbaar bij een Gezond & Welzijnswinkel of online. Ze kosten €9.95 per flesje, waar je ongeveer een maand mee doet.